Hårborttagning diodlaser, BB glow, plaxpot plasma pen, laser hårborttagning i stockholm, Permanent hårborttagning, frisör kärrtorp, bra frisörsalong i Stockholm. Balayage, fadecut, fade klippning, bästa fade salongen, salong fade, barberar i stockholm, Stockholm barberare, klassisk rakning, skäggtrimning, skägg,  slingor, färga håret, Bra frisör


Plaxpot är en revolutionerande ansiktslyftprocedur som inte kräver någon operation. Den stramar och lyfter huden med omedelbart resultat.

Hur fungerar det?
Plaxpot´s framdel ger en liten plasma-blix från spetsen till huden i en mikromillimetersstorlek. Denna ytliga punkt minimerar huden i sin omedelbara närhet vilket minskar överskjutande hud på det behandlande området. Det blir en massa små oftast bruna prickar, för varje gång den nuddar huden och den överflödiga huden försvinner och oxideras.


Användningsområden
• Uppstramning av slapp hud, tex hängande ögonlock, påsar under ögonen, påsar hängande hud på halsen och kinderna.
• Korrigering av djupare rynkor, fina linjer och ojämn hy.
• Korrigering av ärr, bristningar, milier, gropar och ojämnheter.Eftervård
Omedelbart efter behandlingen kan det finnas en brännande känsla. Detta kommer vanligtvis att minska under resten av dagen, om det är särskilt obekvämt eller kvarstår under en längre period, kan en antiinflammatorisk medicin som ibumetin eller ipren tas.
Efter behandling är det normalt att det har någon svullnad.

Skorpor kommer vanligen att utvecklas över det behandlade området, detta kommer i första hand att vara brunt eller svart på ytan av huden och flaga av under de följande dagarna. Det kan ta över 2 veckor att helt försvinna. Efter skorporna har trillat av kommer en ny, rosa hud, denna huden måste skyddas från direkt solljus i minst 3 månader. Efterbehandlingen är mycket viktig och måste följas noggrant. Observera att när skorporna trillat av kan rodnaden att finnas kvar under de följande veckorna till månader. Det är viktigt att inte röra på denna skorpa eftersom det kan leda till infektion eller ärrbildning.
Ibland kan det behandlade området bli lite grått, det här är en del av den normala läkningsprocessen och kommer att förbättras med tiden.
Det är viktigt att hålla behandlingsområdet rent, torrt och skyddat med ett högt solskyddsmedel i ca 3 månader. Använd inte alkoholbaserade rengöringsmedel.


VANLIGA FRÅGOR

*Är Plasmapenna smärtsam?
Ingen av våra kunder anser att behandlingen är smärtsam, eftersom en bedövning appliceras före behandling.

*Finns det några biverkningar?
Omedelbart efter behandlingen kan området vara rött. 1-2 dagar efter behandlingen kan svullnad uppstå. Efter 5-7 dagar har sårläkningsprocessen försvunnit. 

*Hur lång tid tar varje behandlingstid?
En session varar cirka 30 minuter med omedelbara resultat. Men bedövningen skall verka i 45 min innan behandlingen.

*Är behandlingen permanent?
Ja. När hudfibrerna är förkortade är effekterna permanenta. Men dock stoppar den inte den naturliga åldringsprocessen. Kost, levnadsvanor och hudvård är faktorer som påverkar hudens åldrande och förutsättningar att bibehålla ett bra resultat.

*Hur bör du förbereda dig före behandlingen?
För att vi skall kunna ge dig rätt behandling, behandlings intensitet etc. är det är viktigt att du berättar för oss om du ta några mediciner eller nyligen har tagit (antibiotika, etc.) eller om du nyligen har opererats eller gjort annan estetiska behandling på huden.
Om du ofta lider av herpes infektioner, bör du också berätta det för oss . Vid öppna sår eller inflammerad hud i ansiktet kan ingen plasmaterapi utföras. Annars måste du inte göra någonting innan behandlingen. En hälsosam livsstil stödjer läkningsprocessen.