Keratinbehandling
Keratinbehandling

Keratinbehandling
 
En keratinbehandling gör så att håret blir rakt och glansigt, precis som när det är nytvättat och nyplattat. Behandlingen gör så att håret skyddas och vårdas, och att det ser mycket friskare ut.
 
Keratinbehandling är en behandling som återuppbygger och gör håret frisk/friskare igen. 
Ett slitet hår kan bero på allt möjligt så som för mycket styling (exempelvis plattång). Håret kan då vara mycket frissigt, stort och svält, kanske bryts av väldigt lätt osv.

På de flesta räcker det med endast en behandling för att märka fantastiskt resultat .
Keratinbehandlingen är en väldigt enkel och smidig väg till friskt hår som tar ca 2 till 4 timmar. För att fortsätta bygga upp ditt hår rekommenderar vi att göra en behandling var 3-4 månad.
Keratinbehandling gör ditt hår frissfritt upp till 3 månader.
Ditt hår blir glansigt, mjukt och lättstylat håret får ett skyddande keratinlager runt om sig som hjälper håret bli starkt och hålla ihop skikten så att hårstrået klarar av att bli längre.

 Obs! När du gjort din behandling är det myket viktigt att du sedan använder sulfat fria produkter för att inte keratinet skall lösas upp och gå ur håret fortare. 

Behandlingen utförs ej på hår med extensions, barn under 16 år (vårdnadshavare behöver följa med) eller om man är gravid/ammar.

Hårbotox

Produkten innhåller N-acetylcystein, «Luna Matrix", elastin, olja, grönt te blad och frukter Prakaksi. Det omformer och återställa hår.  De ger håret elasticitet, styrka, ljushet  som har förlorats till följd av kemiska processer. 
OBS! Man får ej tvätta håret på 24 timmar.

Behandlingen utförs ej på hår med extensions, barn under 16 år (vårdnadshavare behöver följa med) eller om man är gravid/ammar.